2015 Würzburger Stein "GG", Riesling Grosses Gewächs

Tyskland
Franken
3/4 ltr.
DKK 435,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Specifikationer
Leverandør
Juliusspital-Weingut
Land
Tyskland
Område
Franken
Type/Farve
Hvidvin
Årgang
2015
Dyrkning
Traditionel
Flasker pr. Colli
6
Alkohol
14,00%
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Proptype
Skruelåg
Pakning
Karton
Juliusspital Weingut, der er en af Frankens bedste vinproducenter, er ikke kun et firma med en lang historie og en speciel baggrund, men også et firma med ambitioner om hele tiden at øge kvaliteten på husets vine og være med fremme i udviklingen.

Juliusspital er egentligt et hospital, hvor vindriften og den tilhørende skov- og landbrugsdrift giver et fundament til at drive hospitalet - lidt i stil med Hospices de Beaune i Bourgogne.

Firmaet, der blev grundlagt af fyrstebiskop Julius Echter von Mespelbrunn i 1576, er i dag med sine 163 ha vinmarker en af Tysklands største og vigtigste vinmarksejere med bl.a. jorde på samtlige de bedste parceller i Franken, f.eks. Würzburger Stein og Iphöfer Julius Echterberg (med navn efter firmaets stifter).

Firmaets stil er knastørre, kraftige, mineralske hvidvine med en anelse røg, hvilket er meget klassisk for Frankenvin.
Huset vil hele tiden forbedre sig, hvorfor man har lavet et nyt kvalitetskoncept, som skal sikre, at man konstant er blandt de bedste. Dette sker bl.a. ved at producere Großes Gewächst-vine, som er Tysklands relativt nye klassifikation for tør supervin.