2015 Itinera Syrah

Italien
Sicilien
3/4 ltr.
DKK 99,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Vin med stærk og robust identitet, den leverer masser af brombær og modne kirsebærsmag. Rubinrød med lilla nuancer, en velstrukturerede Syrah med en vedholdende og silkeagtig finish. Serveres ved 18 ° C
Specifikationer
Leverandør
MGM Mondo del Vino
Land
Italien
Område
Sicilien
Type/Farve
Rødvin
Årgang
2015
Drue
Syrah
Dyrkning
Traditionel
Flasker pr. Colli
6
Serveringsforslag
Mørkt kød
Vildt
Krydrede retter
Stegeretter
Alkohol
14,00%
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
MGM Mondo del Vino er et ungt ambitiøst firma, hvis grundidé er at investere mere tid og penge i teknik og professionalisme end i vingårde og vinmarker.
Firmaet er specialister i Syditalien, men arbejder også i andre italienske områder som f.eks. Abruzzo.
Primitivo er den samme drue som den amerikanske Zinfandel, men den er oprindelig importeret til Syditalien fra Grækenland.
Salento-området har tidligere været storleverandør af sorte, tætte, alkoholstærke vine, der blev brugt til at pifte tynde norditalienske vine op. Efter at man har konstateret, at Primitivo og Zinfandel er identiske, har man dog sat højere fokus på kvalitet fremfor kvantitet.
Salentos beliggenhed ud mod havet giver køligere nætter og dermed en længere vækstsæson og knap så svimlende stærke vine. Der anvendes ingen kemikalier. Ønologen er den legendariske tysker, Gerd Stepp, der har specialiseret sig i syditalienske vine. Han er for Puglia, hvad Michel Rolland er for Pomerol: Moderne, fremsynet og bevidst om, hvad der smager godt.
Vin med stærk og robust identitet, den leverer masser af brombær og modne kirsebærsmag.
Rubinrød med lilla nuancer, en velstrukturerede Syrah med en vedholdende og silkeagtig finish.
Serveres ved 18 ° C