De fleste vinelskere har på et tidspunkt et aha-øjeblik, hvor de får en forkærlighed for en drue eller et vinland. For Pax Mahle var dette øjenåbnende øjeblik første gang, han smagte Syrah fra det nordlige Rhône. Han var solgt. Komplet forelsket. Denne kærlighed har han taget med sig til bakkede og billedskønne Sonoma County i Californien. Siden 2000 har Pax lavet uhørt flotte vine, kun fokus udelukkende på Syrah. Et modigt valg, da de fleste vinbønder i regionen har valgt også at dyrke Zinfandel og Pinot Noir og Cabernet Sauvignon. Man kunne derfor kalde ham Sonomas ”Lone Ranger”, men vi synes ”Rhône Ranger” er et bedre vinøst alias.

Vis mere
Vis mindre

2014 Pax Castelli Knight Ranch Syrah, 3/4 ltr. Pax

Varenummer: 1717830914
DKK 625,00
(DKK 500,00 ekskl. moms)
   På lager » Levering 1-3 hverdage
Antal
LeverandørPaxLandUSA
OmrådeCalifornienUnderområdeRussian River
Type/FarveRødvinÅrgang2014
Drue100% Syrah
Fadlagring12 mdr.
DyrkningTraditionelRiedel glasSyrah
Serveringsforslag Vildt
Stegeretter
Alkohol 14,10%
Flaskestørrelse3/4 ltr.Proptype Kork
PakningKartonFlasker pr. Colli12
Smagekommentarer
Noter af kølig frugt, som de franske vine fra Rhône, men stadig med mere smæk på frugten. Vinen har et væld nuancer som brombær, blommer, sort peber, læder og krydderier. Silkeblød og lang afslutning. Et fremragende glas vin.

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk