2014 Finca Los Primos Cabernet Sauvignon

Argentina
Mendoza
3/4 ltr.
DKK 79,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Klar dybrød farve. Nuanceret duft af solbær, sveske og krydderier. Smagen har et lidt køligt præg, men med masser af frugt og fedme, som afbalanceres af en let syre.
Specifikationer
Leverandør
Valentin Bianchi
Land
Argentina
Område
Mendoza
Type/Farve
Rødvin
Årgang
2014
Drue
100% Cabernet Sauvignon
Dyrkning
Traditionel
Flasker pr. Colli
12
Serveringsforslag
Mørkt kød
Lyst kød
Oste - milde
Fjerkræ
Alkohol
14,00%
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
Bodegas Valentin Bianchi hører blandt de mest ansete producenter i det spændende vinland Argentina. Der er tale om et familieforetagende, der med tre generationers erfaringer fremstiller et førsteklasses udvalg af vine på et spændende udvalg af druesorter.

Rygraden i Valentin Bianchi's vinproduktion er druerne fra husets berømte "Elsa's Vineyard", der er husets oprindelige og samtidig fineste vingård, opkaldt efter grundlæggeren Don Valentin Bianchi's hustru, Dona Elsa.

Elsa's Vineyard befinder sig i San Rafaeldalen i provinsen Mendosa, der er kendt som Argentinas fineste vinområde.

Klimaet er fremragende for produktion af førsteklasses druer. Dagene er solfyldte og lange og sikrer druerne optimal modenhed. Nætterne er kølige og således med til at opretholde det optimale syreniveau, som sikrer perfekt balancerede vine.

Druerne til Los Primos bliver høstet på Doña Elsa, der er beliggende 750 meter over havet. Klimaet hører til et af de køligste områder i San Rafael og med en jordbund, der hovedsagligt består af sand og kalk. Det kølige klima er med til at skabe en vin, der distancerer sig fra de "marmeladefede" vine, som mange andre producenter i Argentina har slået sig på.
Klar dybrød farve. Nuanceret duft af solbær, sveske og krydderier. Smagen har et lidt køligt præg, men med masser af frugt og fedme, som afbalanceres af en let syre.  
Druerne bliver høstet i hånden, hvorefter de nænsomt bliver bragt ind til vineriet. Her bliver de presset og gæret ud på rustfrie ståltanke. Under gæringen pumpes væsken løbende rundt for at få et optimalt udtræk af fenoler og aromaer. Efterfølgende stabiliseres vinen i ståltanken, før den filtreres og tappes på flaske.