2014 Chateau Pierrail Prestige Rouge, Bordeaux Supérieur

Frankrig
Bordeaux
24 måneder
3/4 ltr.
DKK 300,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Fyldig vin med duft af solbær, blå og brombær. På tungen flere mørke bær, vanilje og tanniner samt en meget lang eftersmag.
Specifikationer
Leverandør
Chateau Pierrail
Land
Frankrig
Område
Bordeaux
Type/Farve
Rødvin
Årgang
2014
Drue
Merlot
Cabernet Sauvignon
Malbec
Fadlagring
24 måneder
Dyrkning
Traditionel
Riedel glas
Cabernet/Merlot
Flasker pr. Colli
12
Serveringsforslag
Mørkt kød
Lyst kød
Vildt
Fjerkræ
Alkohol
15,00%
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
Château Pierrail blev bygget i det 17. århundrede på fundamenterne af en gammel middelalderborg. Slottet, der siden 1970 har tilhørt Jacques og Alice Demonchaux, befinder sig på Garonne-flodens højre bred, syd-øst for Saint-Émilion.

Hele ejendommen omfatter 200 hektar, hvoraf 30 hektar er tilplantet med vinstokke. Vinmarkerne nyder en perfekt placering på et lille plateau, der skråner svagt mod syd. Jordbunden består her af præcis de samme ler- og kalkholdige formationer, vi også kender fra Saint-Émilion-distriktet.
Netop kombinationen af fremragende jordbundsforhold, velvalgte druesorter, og den dygtighed og omhu, Jacques og Alice Demonchaux lægger i alle led af fremstillingen, er baggrunden for den fremragende og konstante kvalitet, vinen fra Château Pierrail tilbyder.

Slottet producerer en rødvin, en rosé og to forskellige hvidvine (en fadlagret, en ufadlagret).
Fyldig vin med duft af solbær, blå og brombær. På tungen flere mørke bær, vanilje og tanniner samt en meget lang eftersmag.