2014 Ara Single Estate Pinot Noir, Pathway
Før musen henover billedet for at zoome
Winegrowers of Ara består af en gruppe vinproducenter, der i 2002 gik sammen for via fælles kræfter og kapital at opbygge et vineri, der kombinerede den nye viden og teknologi med de gamle dyrkningsprincipper.
Ara ligger i det berømte Marlborough-område, og huset har i dag 420 ha vinmarker, men da man i alt råder over 1.600 ha jord er der basis for fremtidig udvidelse..
Til at styre arbejdet i markerne og den efterfølgende produktionsproces har Ara hyret Dr. Damien Martin fra vinuniversitet i Bordeaux - en herre, der tidligere har skabt betydelige resultater i New Zealand.

Umiddelbart er klimaet mildt med lange solrige dage, men om aftenen sænker køligheden fra havet sig, hvilket er med til at give vinen en frisk syre og sprødhed.
Jordbunden består af en blanding af grus og ler, hvilket giver en god dræning samtidig med, at den kan lagre overskydende vand til senere brug.
Vis mere
Vis mindre

2014 Ara Single Estate Pinot Noir, Pathway

Varenummer: 1644150914
DKK 160,00
(DKK 128,00 ekskl. moms)
   På lager » Levering 1-3 hverdage
Antal
LeverandørWinegrowers of ARALandNew Zealand
OmrådeMarlboroughType/FarveRødvin
Årgang2014DyrkningTraditionel
Flasker pr. Colli6Alkohol 13,50%
Flaskestørrelse3/4 ltr.Proptype Skruelåg
PakningKarton

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk