1. februar 2019
5 STJERNER af Søren Frank i Berlingske
"Det sker sjældent, nærmest aldrig, at vi har hele tre vine fra det nordlige Rhône med i testen på én gang. Det er lige før, at man skulle tro, at det var påske, for syrah-vinene fra disse kanter er perfekte ledsagere til lam.
Årsagen til sjældenheden er, at den nordlige del af Rhône-distriktet, som starter umiddelbart syd for Lyon, er meget mindre, faktisk bare en brøkdel af det varmere, sydlige Rhône, hvor man finder vine som chateauneuf-du-pape og almindelig côtes-du-rhône.
Kongen af det nordlige Rhône er hermitage, sølle 140 hektar på højen af samme navn, hvilket svarer til en til to store Bordeaux-slotte. Det er en altid meget maskulin og ganske dyr vin med udpræget sorte toner af brombær, lakrids, peber og oliven, normalt beregnet til at lægge i kælderen nogle år."
"Sort i glasset, ligesom man i næsen finder alt, hvad der er sort: Oliven, blåbær, brombær, peber, lakrids krydret med en mineralitet, som vækker associationer i retning af hostesaft og portvin."
14. december 2017
Anbefalet af Jørgen La Cour-Harbo i Nordjyske
"Flot duft med noter af kaffe. Lækker vin med brombær i smagen. Fin balance, mineralsk, intens garvesyre, der er perfekt integreret."
23. november 2016
5 STJERNER af Jesper Bo Bendtsen i SPIS BEDRE
"Skal svigerfar have ekstra opmærk-somhed juleaften? Disse eksklusive druer fra Rhône vil få ham til at føle sig helt speciel. En fornem, elegant vin med rig smag med moden frugt, lidt lakrids, sorte oliven, grafit og velintegreret fad. Kompleks og dyb. Saftig og med tilpas bærsødme til at klare både and og vildt."
25. november 2016
93 POINTS - James Suckling på www.jamessuckling.com
"This has a refined, fragrant and very composed character with inherent aromatic spices and a stony edge, in addition to licorice and some star anise. The fruits are in the dried-plum and dried-cherry spectrum, but this also hints at plenty of cloves, cardamom and pepper. The palate's succulent, powerful, even and really finely layered. The tannins are most definitely a feature now, and this has plenty of ageing potential. Enjoy the dark-plum and black-cherry finish. Best from 2020 and for a decade after that. From 100% granitic soils."
92 POINTS
14. august 2019
92 POINTS i The WineSpectator
"Ripe for the vintage, with a fleshy core of plum compote and raspberry coulis flavors, backed by ample cocoa-edged grip that melds through the loam- and anise-accented finish."
94 POINTS
21. august 2019
94 POINTS i The Wine Advocate