2012 Keyneton Euphonium, 3/4 ltr. C.A. Henschke
Før musen henover billedet for at zoome
Det familieejede firma har gennem mere end hundrede år været en anerkendt og respekteret vinproducent. Men det var først, da Prue og Stephen Henschke som familiens femte generation overtog firmaet i 1979, at vinene steg fra national til international succes. Siden har familien modtaget et utal af udmærkelser og priser for deres vine, heriblandt "selvfølgelig" også udnævnelsen til Australiens bedste vin.

Grundstenene til succesen blev lagt i 1841, da den tyske emigrant Johann Christian Henschke ankom til South Australia. Han købte et lille stykke land og anlagde en farm, mens hans søn Paul, der var den vininteresserede, plantede de første vinstokke. Siden har tingene udviklet sig stille og roligt, så Henschke i dag råder over 100 ha udsøgte vinmarker. Markerne ligger, dels i 450 meters højde ved Keyneton by i Barossa Ranges, hvor også Henschkes vingård er placeret, dels i Eden Valley, hvor markerne er placeret endnu højere oppe. Den kølige beliggenhed og de specielle jordbundsforhold sammenholdt med de perfekte tekniske faciliteter og et dygtigt winemakerpar resulterer i eminente kvalitetsvine. Ubetinget mellem de bedste fra det australske kontinent.
Vis mere
Vis mindre

2012 Keyneton Euphonium, 3/4 ltr. C.A. Henschke

Varenummer: 1051840912
DKK 485,00
(DKK 388,00 ekskl. moms)
   På lager » Levering 1-3 hverdage
Antal
LeverandørC.A. HenschkeLandAustralien
OmrådeSouth AustraliaUnderområdeBarossa Valley
Type/FarveRødvinÅrgang2012
Drue Merlot
Cabernet Sauvignon
Cabernet Franc
Shiraz
DyrkningTraditionel
Alkohol 14,00%Flaskestørrelse3/4 ltr.
Proptype SkruelågPakningKarton
Flasker pr. Colli6
Smagekommentarer
Fin og krydret smag og aroma med strejf af solbær, grønne blade og saftige kirsebær. Fine, elegante tanniner en en krydret finish.

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk