2012 Finca Valpiedra Reserva

Spanien
Rioja
22 mdr.
3/4 ltr.
Før DKK 189,00
DKK 109,00
SparDKK 80,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Mørk midte og teglstensfarvede kanter vidner om en moden vin. Duften er ren og kompleks med krydderier, læder- og fadnoter. Pænt krydret eftersmag, som gør at vinen vil elske alle simre-, vildt- og stegeretter. -Og glem ikke den kraftige sauce!
Specifikationer
Leverandør
Finca Valpiedra
Land
Spanien
Område
Rioja
Type/Farve
Rødvin
Årgang
2012
Drue
92% Tempranillo
8% Øvrige
Fadlagring
22 mdr.
Dyrkning
Traditionel
Riedel glas
Syrah / Tempranillo
Flasker pr. Colli
6
Serveringsforslag
Mørkt kød
Oste - kraftige
Vildt
Krydrede retter
Alkohol
13,50%
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
Finca Valpiedra er en "udspringer" af det kendte Riojahus, Bodegas Valdemar, der generelt er kendt for at producere vin af suveræn kvalitet til lave priser.
Grundet den store succes har man valgt at udskille Finca Valpiedra sammen med Finca Antigua i La Mancha og Cosecheros y Criadores i Tierra de Castilla fra det oprindelige Bodegas Valdemar hus, så disse tre nu danner huset Familia Martinez Bujanda.
Finca Valpiedra - vingården med den stenede mark - blev bygget som en helt unik og topmoderne bodega i 1991 af familien Martinez Bujanda i det eksklusive Rioja Alta, kun 20 meter fra Ebro-floden.
Druerne til denne single vineyard-vin dyrkes på 80 ha marker med en jordbund af sand og kalk i et klima med perfekt regnfald og solskin.
Man høster over flere omgange for altid at have perfekt modne druer i hus, og resultatet er enestående.
Mørk midte og teglstensfarvede kanter vidner om en moden vin. Duften er ren og kompleks med krydderier, læder- og fadnoter. Pænt krydret eftersmag, som gør at vinen vil elske alle simre-, vildt- og stegeretter.
-Og glem ikke den kraftige sauce!
Gæret på ståltanke og 17 dages efterfølgende maceration (udblødning). Herefter lagret 22 måneder på franske fade.