2011 Chateau Haut Sarpe, 3/4  ltr., Joseph Janoueix Vin, Grand Cru Classé
Før musen henover billedet for at zoome
Château Haut-Sarpe er »guldæblet« blandt familien Janoueix's ejendomme i Saint-Émilion. Der kæles ganske enkelt for den mindste detalje, og resultatet er en usædvanlig velafbalanceret, kraftig og klassisk Saint-Émilion.

Haut Sarpe's vinmarker, der ligger op ad skråninger i randen af kalkplateauet, tælles blandt Saint-Émilion's ældste og mest berømte slotte.

Nær slottet er der oprettet en "høstarbejder-by", der er kendt og elsket, bl.a. af mange unge danskere, som har arbejdet der under høsten.

Château Haut-Sarpe har fra og med årgang 1996 fået tilladelse til at ophøje 8 ha fra Château Vieux Sarpe til Grand Cru Classé-status og dermed indlemme dette areal under Château Haut-Sarpe.

Familien Janoueix er med Château Haut-Sarpe medlem af »Association des Propriétaires des Grands Crus Classés de Saint-Émilion« - et selskab, der udelukkende består af de 26 bedste Cru Classé-ejendomme.
Vis mere
Vis mindre

2011 Chateau Haut Sarpe, 3/4 ltr., Joseph Janoueix Vin, Grand Cru Classé

Varenummer: 1050450911
DKK 335,00
(DKK 268,00 ekskl. moms)
   På lager » Levering 1-3 hverdage
Antal
LeverandørSa Ets Joseph Janoueix VinLandFrankrig
OmrådeBordeauxUnderområdeSaint-Émilion
Type/FarveRødvinÅrgang2011
Drue70% Merlot
30% Cabernet Franc
DyrkningTraditionel
Serveringsforslag Mørkt kød
Vildt
Fjerkræ
Alkohol 14,50%
Flaskestørrelse3/4 ltr.Proptype Kork
PakningKartonFlasker pr. Colli12
Smagekommentarer
Dyb rubinrød farve. Indbydende og meget lovende, i starten lidt tilbageholdende, duft. Smagen er kraftfuld og solid i strukturen med et væld af modne frugter.

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk