2008 Chateau Croix Toulifaut, 3/4  ltr., Joseph Janoueix Vin, AOP
Før musen henover billedet for at zoome
Ligesom enhver i Champagne-egnen (omkring byen Reims) kender navnet på orgelbyggerslægten Clicquot, er navnet på vinavlerne Janoueix kendt og anerkendt i vindistrikterne nær Bordeaux. En fornem reference for slottet la Croix-Toulifaut, som ejes af denne familie, der er ligeså kendt som producent som for sin rolle i vinhandelen.

Med blot 2 ha er Château la Croix-Toulifaut den mindste af Janoueix' Pomerol-ejendomme. Parcellen, der hører til slottet, er på alle sider omkranset af vinstokke tilhørende det noget større Château la Croix, en anden af familiens meget vigtige besiddelser.

Den grus- og jernholdige jordbund bidrager til vinens fine bouquet, og druevalget, Merlot, giver en enorm fylde og blødhed.

Tidligere var denne sjældne vin forbeholdt det franske marked, men grundet vores mangeårige nære forhold til familien Janoueix får vi hvert år en lille tildeling af Château la Croix-Toulifaut.
Vinifikation
Lagringen, der for hele høstens vedkommende foregår på helt nye egetræsfade, bidrager med kraft, finesse og kompleksitet.
Vis mere
Vis mindre

2008 Chateau Croix Toulifaut, 3/4 ltr., Joseph Janoueix Vin, AOP

Varenummer: 1675040908
DKK 425,00
(DKK 340,00 ekskl. moms)
   På lager » Levering 1-3 hverdage
Antal
LeverandørSa Ets Joseph Janoueix VinLandFrankrig
OmrådeBordeauxUnderområdePomerol
Type/FarveRødvinÅrgang2008
Drue100% Merlot
DyrkningTraditionel
Serveringsforslag Mørkt kød
Lyst kød
Vildt
Oste - milde
Alkohol 13,00%
Flaskestørrelse3/4 ltr.Proptype Kork
PakningKartonFlasker pr. Colli12
Smagekommentarer
Der kæles for den mindste detalje på Château la Croix-Toulifaut, og resultatet er da også på alle måder en klassisk og fremragende vin, der giver en silkeblød og nuanceret vinoplevelse.

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk