2005 Giaconda Shiraz, 3/4  ltr. Giaconda Vineyard Warner Vineyard
Før musen henover billedet for at zoome
Giaconda er for Australien, hvad Romanée Conti er for Bourgogne. Super dyre, super lækre og super sjældne - vi får i Danmark mindre end 60 fl. af hver. Rick Kinzbrunner, der står bag de fantastiske vine, nævnes gang på gang som ekstrem dygtig og målrettet producent, hvilket bl.a. i 2003 resulterede i kåringen som Australian Winemaker of the Year.
Sydvendte skråninger (svarende til nordvendte på den nordlige halvkugle), kølige nætter og Bourgogneagtig vinificering skaber vine i en helt unik stil og karakter, som gør dem ekstremt efterspurgte. Vi tillader os at citere Jancis Robinson, en af de internationalt mest anerkendte vinskribenter: "Giaconda har udviklet sig til Australiens bedste, moderne vin".

Når man smager Giaconda Shiraz, ville man, hvis man ikke vidste bedre, ud fra den eksplosive duft af granit, peber og hyacint i vinens duft og smag straks tro, man smagte på vin, som havde vokset langs Rhôneflodens granitholdige bjergsider i Frankrig.
Vinifikation
Fadlagret på 100% nye fade.
Vis mere
Vis mindre

2005 Giaconda Shiraz, 3/4 ltr. Giaconda Vineyard Warner Vineyard

Varenummer: 1052320905
DKK 700,00
(DKK 560,00 ekskl. moms)
   På lager » Levering 1-3 hverdage
Antal
LeverandørGiaconda VineyardLandAustralien
OmrådeVictoriaType/FarveRødvin
Årgang2005Drue98% Syrah
2% Rousanne
DyrkningTraditionelServeringsforslag Fisk - lys
Mørkt kød
Oste - kraftige
Krydrede retter
Alkohol 13,50%Flaskestørrelse3/4 ltr.
Proptype KorkPakningKarton
Flasker pr. Colli6
Smagekommentarer
Dyb farve. Eksplosiv duft af granit, peber og hyacint. I smagen en fed tekstur med en indre kerne af fysiologisk modne tanniner og en intens, vedvarende eftersmag. Moden uden at være sød - intens uden at være tung.

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk