STORT ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Brand image

Hvor Vintage Port hos de fleste – og specielt de engelskejede portvinsproducenter – er husets flagskib, er det hos Hutcheson de store Tawny’er, der tegner husets profil. Det flotte udbud af Colheita er af en sjælden høj kvalitet med generelle fællestræk som en dyb læderbrun farve og en meget fed, lidt krydret smag med sødmefulde undertoner af valnødder. Hutchesons Vintage Ports er generelt bløde, lettilgængelige vine. De er charmerende allerede i en ung alder, men lagrer til gengæld heller ikke så længe, så man skal typisk ikke vente mere end 10-15 år for at få en dejlig fuldmoden Vintage Port.

Hutcheson

Pris
Serveringsforslag
Årgang
Alkohol
Undertype
Populære
Lagerstatus
Vis:
af 9 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Hutcheson

Vi skal tilbage til 1881 for at finde begyndelsen. Thomas Page Hutcheson og Alexander Davidson Taylor grundlagde Hutcheson & Ca. Lt. Alexander var i familie med Taylor-familien, et veletableret i den store portvinsverden. Thomas Hutcheson trak sig tilbage fra virksomheden i 1920, hvor forretningen kunne have gået bedre. Han blev erstattet af Augustus G. Bouttwood, som endte men at blive eneejer i 1925, da Taylor døde. Han solgte dog virksomheden videre til Barros-familien i 1927. I 1996 fusionerede Barros Hutcheson med Feuerheerd og skabte "Hutcheson, Feuerheerd & Associados-Vinhos SA". I 2006 blev denne virksomhed solgt med de fleste andre aktiver i Barros-gruppen til SOGEVINUS.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]