1999 Cuvee William Deutz Rose, 3/4  ltr. Champagne Deutz Grand Cru

Frankrig
Champagne
3/4 ltr.
DKK 2.029,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Indbydende toner af kirsebær og vilde brombær. Smagen er meget kompleks med en absolut perfekt balance mellem Pinot Noirs fylde og Chardonnays elegance.
Specifikationer
Leverandør
Champagne Deutz
Land
Frankrig
Område
Champagne
Type/Farve
Champagne/mousserende
Årgang
1999
Drue
25% Chardonnay
75% Pinot Noir
Dyrkning
Traditionel
Flasker pr. Colli
6
Serveringsforslag
Apéritif
Fjerkræ
Alkohol
12,00%
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
Huset Deutz & Geldermann er grundlagt af William Deutz og Pierre Geldermann i 1838 i byen Aÿ i Champagne.

William Deutz og Pierre Geldermann lagde fra starten en linie, hvor kvaliteten var det primære, en linie, der siden er blevet fulgt op af den nuværende direktør André Lallier, oldebarn af William Deutz.

Således har Deutz, siden grundlæggelsen af "Syndicat des Grandes Marques de Champagne" i 1882, været et aktivt medlem af denne eksklusive organisation bestående af de 20 bedste huse, kendt for deres kvalitet i både Frankrig og resten af verden, hvor der nydes luksuschampagner.

Samtlige vine produceres med største omhu. Alle champagner produceres f.eks. udelukkende af most fra første pres. Huset Deutz nægter at indføre masseproduktionsmetoder, idet man anser dem for uforenelige med det traditionelle håndværk, der er nødvendigt til fremstilling af store champagner.

Med Louis Roederers overtagelse af Maison Deutz i 1993 fik man tilført den nødvendige kapital, der sikrer, at man til stadighed kan lave Champagne af en kvalitet, der retfærdiggør Deutz' position blandt de allerbedste huse i Champagne.

Dette er en af Deutz's absolutte prestigevine og en af de højest ratede rosé Champagner nogensinde. Druerne kommer udelukkende fra husets bedste vinmarker, der alle har status af 100% Grand Cru. Champagnen laves kun i de bedste årgange.
Indbydende toner af kirsebær og vilde brombær. Smagen er meget kompleks med en absolut perfekt balance mellem Pinot Noirs fylde og Chardonnays elegance.    
Traditionel med 7 års lagring på flaske.