1963 Single Harvest Tawny, 3/4 ltr. W.&J. Graham & Co.
Før musen henover billedet for at zoome
Indtil 1820 handlede Graham's med tekstilvarer. En kunde kunne dog ikke betale sin forfaldne veksel til firmaets afdeling i Porto, og man måtte derfor nødtvunget acceptere 27 piber (fade) portvin som betaling. Vinen blev dog solgt med så stor succes, at firmaet ligefrem blev opfordret til at gentage handelen. Grahams fik hurtigt opbygget et godt ry indenfor portvin, og i slutningen af det 19. århundrede var man ikke alene en af de største afskibere, men også en af de mest anerkendte.

I 1882 blev den unge skotte, Andrew James Symington, ansat, men efter et par år drog han videre ud i portvinens verden. Men - da Graham's i 1970 fik finansielle problemer og dermed behov for kapitalindsprøjtning, benyttede Symingtons børnebørn sig af lejligheden til at købe huset. I dag har Symington-familien en meget central position indenfor portvin, da de nu ejer en række af de bedste huse. Robert Parker havde da også følgende kommentar til Graham's: "The most consistent producer of great port in the post worldwar 2 era".
Vis mere
Vis mindre

1963 Single Harvest Tawny, 3/4 ltr. W.&J. Graham & Co.

Varenummer: 1270800963
DKK 2.995,00
(DKK 2.396,00 ekskl. moms)
   På lager » Levering 1-3 hverdage
Antal
LeverandørW.&J. Graham & Co.LandPortugal
OmrådeDouroType/FarvePortvin
Årgang1963Drue Touriga Nacional
Touriga Franca
Tinta Roriz
Tinta Barroca
Fadlagring50 årDyrkningTraditionel
Riedel glasPortAlkohol 20,00%
Flaskestørrelse3/4 ltr.Proptype Kork
PakningKartonFlasker pr. Colli4
Smagekommentarer
Exceptionel Old Tawny Port fra ét af de største portvinsår i hele det 20. århundrede. Dyb, mørk og intens ravfarvet portvin. Elegante citrusnoter med præg af honning, sort te og fennikel. Blød som silke på tungen med hint af mandler og valnødder, kage og karamel med en lille undertone af mint. Lagret på egetræsfade i lige over et halvt århundrede og er tydeliggørelsen af Graham's kendetegnende kompleksitet, elegance og balance.

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk