Premium Brands

1962 Drouin Vintage, Appellation Calvados Contrôlee

Frankrig
Calvados
0,70 ltr.
DKK 3.699,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Flot og ravfarvet i glasset med en fin, afrundet aroma med touch af cider, muskatnød og ristet kaffe. Gennem de mange år har den bevaret livlige og frugtbare noter af tørret og overmodnet frugt. En raffineret og elegant oplevelse, som møder tungen blødt og lækkert og udvikler sig med et strejf af tørhed i eftersmagen. Médaille d'argent (Sølvmedalje) "Exceptionnel", IWSC London 2012 - Sølvmedalje, Vimoutiers 2010 (Frankrig) - Guldmedalje, Vimoutiers 2009 (Frankrig)
Specifikationer
Leverandør
Christian Drouin
Land
Frankrig
Område
Calvados
Type/Farve
Calvados
Årgang
1962
Drue
Æbler
Dyrkning
Traditionel
Flasker pr. Colli
6
Alkohol
42,00%
Flaskestørrelse
0,70 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Trækasse
Calvadoshuset Christian Drouin blev grundlagt umiddelbart efter 2.
verdenskrig af Christian Drouin, der havde sat sig for mål at ville fremstille verdens absolut bedste calvados. Dette fik ham i første ombæring til at opsøge områdets mindre vinbønder for at opkøbe deres lagre af calvados, hvilket lagde grundstenen til husets exceptionelle samling af årgangscalvados'er.
I 1960 besluttede Christian Drouin sig så til at tage skridtet fuldt ud og producere sin egen calvados. Der skulle dog gå 19 år, før han følte, at samlingen af gamle eau de vie'er kombineret med hans egen produktion var tilstrækkeligt stor til, at han kunne aftappe de først calvados'er under husets eget navn.
Siden har Christian Drouin haft en forrygende succes, og man kan i dag bryste sig af at have modtaget flere priser og præmier for produktsortimentet, end samtlige andre calvados-producenter til sammen!
I dag er det sønnen, Christian Drouin d. 2, som har taget over. Udover de så berømte vintagecalvados'er, der strækker sig tilbage til 1939, fremstiller huset også en række fantastiske blends, Pommeau'er og cidere.
Flot og ravfarvet i glasset med en fin, afrundet aroma med touch af cider, muskatnød og ristet kaffe. Gennem de mange år har den bevaret livlige og frugtbare noter af tørret og overmodnet frugt. En raffineret og elegant oplevelse, som møder tungen blødt og lækkert og udvikler sig med et strejf af tørhed i eftersmagen.

Médaille d'argent (Sølvmedalje) "Exceptionnel", IWSC London 2012 -
Sølvmedalje, Vimoutiers 2010 (Frankrig) -
Guldmedalje, Vimoutiers 2009 (Frankrig)
97 POINTS
30. august 2019
97 POINTS i The Tasting Panel, USA
"Deep amber color; lovely nose of toasted oak and baked apple, smooth texture silky and mellow with elegant notes of toasted oak, caramel and vanilla creamy apple.
Flavors and rich, complex flavors; refined and balanced with a long mouth filling finish; exquisite."
21. november 2012
SØLVMEDALJE - OUTSTANDING - ved International Wine & Spirit Competition 2012