17. september 2020, En aften i Bordeaux med Marianne Nicolaisen, Nimb Brasserie

Få vinområder rummer lige så mange berømte og legendariske vinproducenter som Bordeaux, og denne aften vil Nimb Brasserie sætte fokus på, hvad der er så specielt ved området. Det ved Marianne Nicolaisen ganske meget om. I godt 20 år har hun boet i Bordeaux, hvor hun har arbejdet og handlet med de bedste vine fra området. Den erfaring, hun har fået om de historiske slotte i løbet af sin tid i området, deler hun ud af under arrangementet i Nimb Bar, hvor vi naturligvis ikke kun skal høre om vinene fra Bordeaux – vi skal selvfølgelig også smage på varerne efterfølgende i Nimb Brasserie.

Arrangementet finder sted på:
Nimb Brasserie
Bernstorffsgade 5
1577 København V
restaurantbooking@nimb.dk


Den 17. september 2020 kl. 18 med start i Nimb Bar på 1 sal - indgang via. Nimb Hotel.

4 retter inkl. vine og snacks pr. person 1450 kroner.

Tilmelding sker  via dette link
Menuen lyder som følgende …

Menuen lyder som følgende …

Marianne Nicolaisen har udvalgt vinene, som kokkene i Nimb Brasserie har lavet følgende menu til:

SNACKS
Trøffelchips
Ségla 2015, AOC Margaux

Marinerede oliven
Fugue de Nenin 2009, AOC

Confiterede vagtellår
Château Fourcas Hosten Blanc, AOC Bordeaux Blanc

1. SERVERING
Vildtconsommé à la Celestine med trøffelfars af fasanlår og pocheret bryst
Domaine de Chevalier Rouge 2014 GCC, AOC Pessac Léognan

2. SERVERING
Risotto med sæsonens vilde svampe og revet trøffel
Château La Gaffelière 2012 GCC, AOC Saint Emilion Grand Cru

3. SERVERING
Stegt krondyrfilet med glaserede rødbeder, syltede ramsløg og sauce med røget marv
Château Lagrange 2010 GCC, AOC Saint Julien

4. SERVERING
Gâteau au chocolat med sæsonens bær og sorbet
Sauternes, Château Guiraud 2011 GCC, AOC Sauternes