12. marts 2020 Sherrysmagning Spinola vs. Lustau, Vinspecialisten Glostrup

Vinspecialisten Glostrup inviterer til sherrysmagning

Super spændende smagning med de bedste vine fra Ximenez-Spinola og Emilio Lustau torsdag d. 12. marts 2020 kl. 18.45 hos Vinspecialisten Glostrup, Hovedvejen 102.

Et overflødighedshorn af smagsoplevelser, der tager dig med tilbage til vores seneste tur til Jerez i Andulusien (Jerez også bedre kendt som sherry-land). Daniel fra Ximenez-Spinola og Paco fra Emilio Lustau guider dig igennem den forunderlige vin-verden som Jerez har udviklet sig til, ikke blot sherry, men også hvidvine, vermouth og brandy af den ypperligste kvalitet.
På aftenen prøver du/I ”det hele”, ledsaget af gode historier, anekdoter og røverhistorier fra Jerez-turen, samt den lækreste spanske tapas. Og som toppen af kransekagen, præsenterer vi vores helt eget brandy-fad, som Michael og Lenette har nøje udvalgt på deres tur til Jerez. Vi har gemt 12 flasker af de 102 flasker der ankommer i November, 2019. Vil du/I blive klogere på sherry, vermouth, hvidvine fra Jerez samt brandy, så er denne smagning lige noget for dig/jer.

Skynd dig at sikre en billet til denne super spændende smagning.

Billetprisen er 395,- pr. person inkl. lækre spanske tapas. Begrænset antal pladser, så først til mølle... Betaling skal ske ved tilmelding her

Det nøjagtige program bliver lagt op når vi nærmer os!

OBS. Købte billetter kan ikke refunderes!
Tilknyttet fil: Se invitation til sherrysmagning, Glostrup (1 MB)