Antal varer der matcher den nuværende søgning: 2958
Avanceret søgningSøg f.eks. på proptype, dyrkningsmetode eller serveringsforslag.

Vinspecialisten Varde

En Vinspecialist nær dig i Varde

Vinspecialisten er et landsdækkende netværk af selvstændige specialvinhandlere, der via et tæt samarbejde med H. J. Hansen Vin, nyder godt /af stordriftsfordelene ved et effektivt kædesamarbej­de, kombineret med den enkelte bu­tiks gode, soli­de rødder i det lokale erhvervs- og forretnings­liv.

1. marts 2013 slog Lars Aagaard Nielsen dørene op til en forretning i en forretning. Vinspecialisten Varde åbnede nemlig på adressen Nordre Boulevard 90 – i samme bygning, hvor der i forvejen er drevet radio- og tv-forretning gennem 39 år. Lars er uddannet radiomekaniker og har været selvstændig erhvervsdrivende i 20 år. Serviceminded og tid til kunderne har altid været et must for Lars, og er meget i tråd med det nye tiltag.
Interessen for vin har han udviklet gennem årene, og det er blevet til mange sider teorilæsning om vindyrkning, metoder, produktion og traditioner, kombineret med vinrejser og erfaringer.
Tankerne om at åbne en vinforretning var en længe næret drøm, og med et marked i forandring og krise var idéen oplagt at føre ud i livet. Der var derfor ikke langt fra tanke til handling om at etablere specialforretning med fokus på vin.

Det giver for nogle anledning til en smule forundring, når man træder ind i forretningen fra den store parkeringsplads, som ligger tæt op ad en af de mest trafikerede hovedårer gennem Varde.
Lige overfor indgangen ligger Gamut & Wine, hvor man mødes af reoler fra gulv til loft med vine fra det meste af verden i smuk harmoni med Hi-Fi udstyr i den eksklusive ende.
Tager man plads i designerstolene Lobster fra Kvist Møbler, kan man få én på opleveren i stemningsfyldt atmosfære, når kvalitetslyden strømmer ud af højttalerne.
Opfyldt af en anerkendende forståelse for blandingen af produkter, lokker duften af friskmalet kaffe, og man drages mod den del af forretningen, hvor flere farvestrålende flasker og specia­liteter straks tiltrækker opmærksomheden.
I de lyse, velindrettede lokaler står reol efter reol med et velassorteret udvalg af vine, bobler og spiritus samt specialiteter fra hovedsageligt lokale leverandører. Man finder blandt andet øl og snaps fra Hr. Skovs Gourmetunivers i Blåvand, et rigt udvalg af specialøl fra Warwik og Vadehavsbryggeriet, ligesom der er lækre chokolader fra Xocolatl, Blåvand Bolcher og lokal honning fra det store naturområde ved Filsø.

Et mindre lokale er indrettet specielt til ”herre­værelse”. Væggene prydes af d’herrer Eastwood, Presley & McQueen, og man fordyber sig hurtigt i det store udvalg af bl.a. cognac, rom og whisky.
Langs disken, som også fungerer som bar, står altid et stort udvalg af spændende, klargjorte gave- og vinkurve i alle prisklasser – både til inspiration og til hurtig ekspedition.
Har man derimod god tid, bliver der hurtigt ser­veret en kop friskbrygget kaffe eller et lille glas.
Stemningen er varm og positiv, og ofte summer lokalerne af kundernes indbyrdes snak – om den foretrukne vin, gode oplevelser fra rejser i det store udland, erfaringer og anbefalinger.
På hylderne findes et rigt udvalg af specialiteter, som er nøje udvalgt af Janie Steffens, Lars’ hustru. Med en kokkeuddannelse som baggrund og mange år i restaurationsbranchen deler hun gerne ud af anbefalinger og inspiration, ligesom lidenskaben for vin, som hun deler med Lars, bidrager til at give kunderne en oplevelse af god service og et indgående kendskab til varerne.
For parret er det afgørende, at kunderne føler sig hjemme og trygge ved den vejledning, de får.
Når der arrangeres vinsmagninger – både i og ude af huset – er det essentielt, at deltagerne får en oplevelse. Og gerne en aha-én af slagsen. Til disse lejligheder anvendes Riedel-glassene som ét af virkemidlerne, og selvfølgelig holdes ”vinsproget” på et niveau, hvor alle kan være med. Vin skal være til glæde for alle.
Erhvervskunderne har også fundet vej til Vinspecialisten Varde, og det lokale kendskab er af særlig vigtig og tryghedsgivende karakter.
Butikkens engagerede ejere – Lars Aagaard Nielsen og hans hustru Janie Steffens.

Se evt. øvrige billeder på vores facebookside Vinspecialisten Varde samt vores youtubefilm på https://www.youtube.com/watch?v=xre...

Se butikkens åbningstider og adresse her

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk