ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Brand image

Penfolds er ikke bare en historie om legendariske vine, men også om legendariske mennesker!

Penfolds

Vis:
af 0 produkter
Sorter efter:

    Australsk topvin


    Dr. Christopher Rawson Penfold blev uddannet læge i England. Som mange andre læger, var han overbevist om, at vin havde en positiv virkning på både krop og sjæl. Da han og hans kone Mary immigrerede til Australien i 1844, medbragte de franske vinstokke, og de blev plantet rundt om deres nye hjem, som de navngav The Grange. I starten producerede Penfolds dessertlignende vine, men i begyndelsen af 1900-tallet begyndte man at producere de tørre vine, som huset i dag er så kendte for. Denne udvikling blev for alvor accelereret, da den legendariske winemaker, Max Schubert i 1951, skabte Grange Hermitage - Australiens første kultvin og stadig det ultimative ikon for australsk vin.


    Gennem Penfolds 167-årige historie har der kun været fire Chief Winemakere, og den nuværende er den karismatiske Peter Gago, som allerede er blevet kendt verden over for sit arbejde. Gennem årene har Penfolds udviklet sig til et af de mest toneangivne og betydningsfulde vinhuse på den internationale vinscene, og huset modtager gang på gang masser af anerkendelse og hyldest for deres vine.


    Læs mere om de enkelte vine fra Penfolds ved at klikke på de enkelte produkter

    Tilmelding til Sélection Vinklub

    Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

    Læs om vores kundeklub
    Logo
    H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]